Ledigt jobb: Affärsdriven Projektledare sökes

Swedish Modules AB bedriver industriell produktion av modulära, prefabricerade lösningar i vår anläggning i Emtunga utanför Vara.  Här producerar vi idag nyckelfärdiga lösningar för Sjukvården, Läkemedelsindustrin och den växande Datacenterindustrin.

Vi är ett svenskt bolag med en global marknad, då många av våra kunder verkar över hela världen. Den senaste tidens ökade efterfrågan på våra produkter gör nu att vi behöver förstärka organisationen  med en affärsdriven projektledare.

Affärsdriven Projektledare

I rollen som projektledare kommer du att arbeta operativt i en självständig roll med att ta helhetsansvar  för projekten, från projektöverlämning till projektavslut. Du kommer att leda och styra så att projektmål uppnås avseende leverans, tid, kvalitet, ekonomi och nöjd kund. I ditt arbete ingår också att leda och samordna underentreprenörer samt egen produktionspersonal.

Du som söker har flera års erfarenhet av projektledning gällande byggentreprenader och du är kunnig i gällande entreprenad juridik. Du har goda kunskaper engelska i både tal och skrift samt har erforderlig erfarenhet av att arbeta i program såsom Office och MS Project. Att vara noggrann, ansvarstagande och positiv är personliga egenskaper som värderas högt. Du tycker om att arbeta med människor och har förmågan att skapa en god arbetsmiljö för dina kollegor.

Din ansökan skickar du till:

info@swedishmodules.com

eller

Swedish Modules, Box 3, 534 21 VARA

Sista ansökningsdag: 2018-06-28

För mer information kontakta:

Sven Lans tele: 0512 – 77 33 03
Pär Åberg tele: 0512 – 77 33 13